Pokličite nas na: 031/642-976
Sneberska cesta 166

Izvajamo vse vrste vodovodnih instalacij, novogradnje, adaptacije starih instalacij, industrijske instalacije, izvedbo hidrantnih omrežij ter izvedbo šprinkler požarnega sistema. Naše podjetje vam nudi kvalitetno storitev ter dobavo in montažo vgrajenih artiklov po konkurenčnih cenah.

Vgrajujemo instalacijski material, ki je na trgu prisoten že vrsto let, je preizkušen in ima pripadajočo garancijo. V našem podjetju lahko izbirate med več press sistemi alumplasta, bakra, železa ter inox instalacij.

Delamo z največjimi proizvajalci kot so Unipipe, Chemidro in Geberit, tako da imamo vse materiale vedno na zalogi in so zato izvedbe del možne v dogovorjenih terminih. Zagotavljamo vam tudi garancijo na vgrajene materiale ter delo.

Izvajamo tudi odvod meteorne vode in fekalne kanalizacije ter odvajanje vod v industrijskih objektih, mostovih ipd. Nudimo izdelavo iz PVC ter litoželeznih cevovodov.

Nudimo dobavo in montažo vseh vrst bojlerjev.

Na področju splakovalnikov vrsto let sodelujemo s podjetjem Geberit, katerega zunanje in notranje kotličke ter vse ostale sisteme tudi dobavimo in vgradimo.

Baterije so dostopne na vsakem koraku po konkurenčnih cenah. V našem podjetju pred nakupom svetujemo ter nudimo dobavo in montažo vseh vrst baterij.

Filtracija vode je dandanes zelo pomembna, zato vam svetujemo pri izbiri pravega filtra za vodo, poskrbimo pa lahko tudi za njeno mehčanje.

Vgrajujemo in svetujemo pravilno izbiro kopalniških kadi in tuš kadi ter talnih in stenskih kanalet. Po vaši želji vgradimo izbrane artikle, le-te si lahko pred nakupom ogledate pri naših dobaviteljih.

Nudimo dobavo in strokovno montažo tuš kabin, paravanov in vrat.

Nudimo izvedbo prezračevanja, vgrajujemo klima naprave – hlajenje.